Benzinedampen en ronkende motoren… Wij van Hoemaakjedat.com hebben daar stiekem een weak spot voor. Net als voor mannen en vrouwen die met oude, opgetuigde barrels rally’s rijden. Stoer! En als ze eigenhandig onderweg reparaties kunnen uitvoeren om het oude gebakkie weer aan de praat te krijgen? Superstoer! Vandaar dat we Team 4x Nix, ook dit jaar deelnemer tijdens the Carbage Run én het team van Mariska’s partner Karel, een warm hart toedragen en financieel ondersteunen.
Carbagerun_2016_05

The Carbage Run het hoe en waarom

The Carbage Run is een 5-daagse barrelrally dwars door Europa, in een auto die niet meer mag kosten dan 500 Euro en ouder dan 18 jaar moet zijn. Een doldwaas avontuur vol afzien, gekte en creativiteit, waar per jaar zo’n 1.200 voertuigen en 3.000 mensen aan meedoen en dat enorm veel bekijks trekt.

Team 4x Nix doet deze zomer voor de vierde keer mee met hun knalroze Kaboutermobielen. Voor hen gaat het niet om de prijzen, wel om het lol maken, de prachtige route (dit jaar via Duitsland, Italië, Slovenië, Bosnië en Herzegovina naar de finish in Kroatië) en de uitdagingen waar je elke keer weer voor komt te staan. Want je bent geen echte Carbage Runner zonder één of meerdere breakdowns onderweg. En aangezien er geen sleepwagen of pechdienst beschikbaar is, zul je alle pech onderweg situaties hands-on moeten fixen. Met hulp van je mederunners, want the Carbage Run is één grote familie.

The Carbage Run zomer 2016 is van vandaag tot en met vrijdag 8 juli. Gert, Jan, Hans, Raymond, Ronnie en Karel: heel veel fun en veilige kilometers gewenst!

Meer weten over the Carbage Run? Klik hier. En wil je Team 4x Nix volgen tijdens hun capriolen onderweg? Kijk dan hier en meld je aan voor volgen via email, je krijgt dan automatisch de dagelijkse update van het team in je mailbox.