Jarig! Dan krijg je normaal toch altijd cadeautjes? Ja echt wel! Nou deze keer niet, nu geef ik juist cadeautjes weg. En niet één, maar zelfs twee mooie woonaccessoires pakketten.

Op deze manier wil ik jullie bedanken voor het lezen en langskomen op het blog. De vele leuke en lieve reacties en het meedenken maken het bloggen voor mij elke keer weer een feestje. Ik hoop dat jullie blijven lezen, reageren en dat jullie mijn recepten blijven delen met al je vrienden en vriendinnen. Want wie wil er nou niet lekker in zijn/haar velletje zitten  😉

Woonaccessoire pakketten?

Ja, dat lees je goed. Ik weet: het heeft helemaal niets te maken met de onderwerpen op het blog. Maar ik ga het je uitleggen.

Ongeveer elf jaar geleden begon ik een webshop voor woonaccessoires omdat ik zeker wist dat dat de toekomst zou zijn. Na twee jaar struggelen kwam die droom helaas tot een einde want men wilde geen woonaccessoires online kopen. Men wilde ze eerst zien en aanraken, ik leek volgens velen wel gek. Had ik maar wat langer vastgehouden aan mijn droom dan had ik wellicht nu een booming business gehad 😉 . Noodgedwongen moest ik mijn bedrijfje sluiten en daardoor zat ik met een restant producten. Ik heb toen een flash sale gedaan waar ik nog het één en ander kon verkopen. Maar desondanks bleef er nog voorraad over. De afgelopen jaren heb ik het één en ander als cadeaus weggegeven, maar nog steeds heb ik wat oude voorraad staan.

Toen ik de kasten in de berging ging vervangen kwam ik weer de dozen met de woonaccessoires tegen. En bedacht me ineens: is het niet een idee om dit als leuke pakketten te verloten voor het éénjarig bestaan van Hoemaakjedat.

Dus zo gezegd, zo gedaan!

Voorrang

Ik heb drie pakketten gemaakt die qua stijl bij elkaar passen en mijn nieuwsbrieflezers de eerste keuze en kans gegeven om één van de pakketten te winnen.

Afgelopen donderdag was hiervoor de trekking en Els heeft verjaardagspakket B in de eerste ronde gewonnen. Gefeliciteerd Els en heel veel plezier ermee!

Open voor iedereen

Vanaf vandaag zijn de winacties open voor iedereen. Ja winacties, het is in meervoud. Er worden namelijk tegelijkertijd twee pakketten verloot. Je kunt met één meedoen, maar ook met beide. Aan jou de keuze!

Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden. Wil je meer kans maken, dan raad ik aan de extra opdrachten uit te voeren, hier krijg je namelijk extra credits voor. Deze credits zijn het aantal keren dat jouw naam toegevoegd wordt aan de database. Dus hoe vaker je naam erin staat hoe groter de kans op winst. Ik maak gebruik van een volledig geautomatiseerd programma dat voor mij alles bijhoudt. Op 14 juli a.s. druk ik op de knop en dan komt er gewoon een winnaar uitrollen. Helaas is de tekst in de bevestigingsmail en veel van de andere teksten in het Engels, laat het me weten als je er niet uitkomt.

Trekking

De trekking wordt uitgevoerd en opgenomen op 14 juli aanstaande. De video wordt op 15 juli gepubliceerd op het blog, Youtube en Facebook. Vergeet niet een juist e-mailadres in te vullen bij de aanmelding anders kan ik geen contact met je opnemen wanneer je gewonnen hebt. Lees de terms & condition voor meer spelregels – die kun je vinden onder aan de widgets.

Hoera 1 jaar! Win verjaardagspakket A

Hoera 1 jaar! Win verjaardagspakket B

Heel veel succes!

Ps. ik heb besloten om mijn homemade test producten regelmatig te gaan verloten onder de Hoemaakjedat tribe. Wil jij weten wanneer? Schrijf je dan snel in voor mijn wekelijkse update, krijg je ook gelijk toegang tot de Hoemaakjedat bibliotheek met speciale recepten, printables en mini-gidsen.