Vandaag deel ik iets wat ik niet meer voor mogelijk hield. Namelijk dat ik me na mijn hartinfarct ooit weer fit en energiek voel. Maar het onmogelijke is mogelijk geworden en ik voel me zo dankbaar.  Ben je nieuw op het blog of wil je mijn Green Happiness Reis nog teruglezen? Klik dan hier.
Nadat de Green Happiness bij mij niet lijkt te werken ben ik zoekende geweest naar iets wat meer bij mij past. En natuurlijk naar wat wel bij mij werkt!

Gezond eten

Door GH ben ik wel meer groenten – en als het even lukt biologisch – en fruit gaan eten en de stukken vlees zijn zeker minder groot 😉 en soms zelfs van de vegetarische slager. Maar ik kon maar niet iets vinden waarmee ik resoneerde. Natuurlijk maakte ik zo goed als alles al vers, dus geen pakjes meer, maar ik voelde me niet sterker of energieker worden.

Het werd bijna een obsessie want als ik niet meer energie krijg kan ik ook niet werken aan mijn conditie! En ik wil zo graag weer redelijk normaal functioneren, dat ik weer eens uit eten kan en dan de volgende dag ook nog iets kan inplannen. Dat is toch niet teveel gevraagd? Ik ben zelfs gestopt met roken, maar daar merk ik ook helemaal niets van 😕 dan alleen kilo’s die eraan komen.

Dit redelijk gefrustreerde verhaal besprak ik met een vriendin en zij nodigde mij en mijn man uit om eens naar een bijeenkomst over onze voeding te komen.

Krijg ook meer energie in 3 weken, neem contact op voor meer informatie!Energie krijgen uit onze voeding

Jemig de pemig,er ging een wereld voor me open. Wist jij dat vitamines en mineralen in onze groenten en fruit enorm is afgenomen? (lees hier een interessant artikel). Wil jij via gezond eten binnen krijgen wat je lichaam echt nodig heeft, dan moet je zoveel eten dat je er een dagtaak aan hebt. Dus onhaalbaar.

Het verhaal wordt te lang om hier op te schrijven, dus wil je er meer over weten vergeet dan niet op het plaatje onderaan de pagina te klikken.

Wij besloten in ieder geval het heft in eigen handen te nemen en te kiezen voor een andere gezonde levensstijl met de nadruk op suppletie.

Wat betekent het voor ons?

Door de Microvasculaire Coronaire Dysfunctie (MCD) en de daarbij behorende symptomen bestaat mijn leven grotendeels uit aanvallen en bijkomen van aanvallen. Hierdoor ben ik eigenlijk hele dagen behoorlijk moe met af en toe een paar redelijke dagen weer afgewisseld met slechte dagen waarvan ik dan ook weer bij moet komen. Drie weken geleden begon ik met een poeder en andere supplementen. Nu voor het eerst in anderhalf jaar tijd voel ik me weer energiek. Ik kom veel beter door de aanvallen heen en de herstelperiode is aanzienlijk korter.

Ik ben echt helemaal over the moon! Dit is iets waar ik niet meer op durfde te hopen omdat het allemaal al zo lang duurt. Begrijp me niet verkeerd hè, de aanvallen heb ik nog en ik moet ook nog alles plannen maar ik voel me zoveel beter! Het geeft me ook het gevoel dat ik alles weer beter aan kan.

Prettige bijkomstigheid is dat die typische vrouwenperikelen ook luchtiger en minder heftig lijken. En stiekem blij dat ik niet meer bij het minste geringste met tranen in mijn ogen zit. Oh ja: remsporen in het toilet zijn verleden tijd, het glijdt eruit. Ja sorry, vies praatje misschien, maar weet je nog wat ik schreef over windjes laten? 😉. Alles voor een gezonde grote boodschap, toch? Als ik dit al met drie weken ervaar, wat voel ik dan over twee maanden? Ik beloof je op de hoogte te houden want ik ben zelf ook heel benieuwd 😍.

Een andere ervaring

Mijn man is gelijk met mij begonnen want hij had ook wel oren naar meer energie. Snap ik als je gemiddeld honderd uur per week werkt 😉. Verder mankeert hij eigenlijk zelden iets (zijn woorden), dus,een geheel ander uitgangspunt dan het mijne. Maar de resultaten zijn bij hem net zo verrassend als bij mij.

Hij ervaart veel meer energie – niet zoals een tijdelijke boost – maar meer over de hele dag een gebalanceerde energie. Hij heeft veel minder behoefte aan zijn vertrouwde go to’s als koekjes, cola en andere zoetigheid. En wat mij al snel opviel is dat hij bijna dagelijks op het toilet zit in plaats van eens in de twee weken. Heel groot verschil met vroeger!

Life goes on

Aan dit energieke, nieuwe leven kunnen wij wel wennen dus wij gaan er zeker mee door. Wat het ons nog meer gaat brengen? Geen idee maar het kan alleen nog maar beter en/of stabieler worden, lijkt mij.

Wil jij weten wat ik en mijn man gebruiken! Klik op de foto en ontvang het via mail (check je spam als je niks ontvangt)!