Gelijk een goed begin in het nieuwe jaar! Allereerst wens ik voor jou dat al je wensen voor dit jaar uitkomen, veel liefde, warmte en een goede gezondheid. En wees alsjeblieft lief voor jezelf en voor elkaar, dat maakt de wereld een leukere plaats.

Winnen

Ergens in de laatste maanden van 2017 las ik in een Facebookgroep een uitnodiging om deel te nemen aan een Nieuwjaarsbloghop. Ik reageerde direct en kon gelukkig nog mee doen. Celine – The Beautyboulevard & Tessa – Daily Inception organiseren deze bloghop en vandaag (de 6e dag) is het onder andere mijn beurt.
Maar ja, dan doe je mee, maar wat ga ik weggeven? Van alles schoot er door mijn hoofd: van een doe het zelf cadeaupakket, homemade bodyboter tot heerlijke essentiële oliën. Totdat ik het bericht kreeg dat ik geld had gewonnen met de diy blogaward, toen werd het ineens heel simpel 😉

Cadeau

Zoals je wellicht al weet koop ik zelf veel Young Living producten, omdat het merk goed aansluit bij mijn behoeften om natuurlijke producten in huis en voor mijn lichaam te gebruiken. Deze maand lanceren ze hun nieuwe minerale make-up lijn. Dus hoe leuk is het dan, om een waardecheque van €50 te winnen, waarmee je als één van de eerste producten uit deze lijn kunt testen!

Vind jij dat wel wat?

Laat dan een berichtje achter (met geldig e-mailadres) in de reacties. Je kunt zelfs extra kans maken wanneer je:
• Hoemaakjedat volgt op Instagram (als je naam anders is dan in de reacties laat dit dan in een reactie op Instagram weten!);
• Hoemaakjedat volgt op Facebook;
• Je aanmeldt hieronder voor de Hoemaakjedat tribe.

Winactie is alleen voor inwoners van Nederland en België!

Als je dus alle vier doet gaat je naam vier keer in de pot. Volg je mij al op één of beide kanalen laat dat dan in de reacties weten. Dan check ik dit en gaat je naam ook extra in de pot. Wel zo eerlijk, toch 😉

Volgende week ga ik je alles vertellen over de Savvy make-up, dus stay tuned. De winactie loopt op zondag 14 januari af, waarna de winnaar op maandag door mij bekend word gemaakt op Facebook, Instagram en via email.

Nog meer winnen!

De hele week zijn er al winacties op diverse blogs verschenen. Klik hier voor een overzicht op Facebook van al gepubliceerde winacties, of zoek op #nieuwjaarsbloghop op Instagram.
Bezoek ook het blog van moeder en dochter MariePer en lees de leuke moeder en dochter verhalen. Of lees jezelf bij over mannendingen, fashion of beauty. Er is voor elk wat wils. Vergeet niet ook de winactie te bekijken 😉

Vanaf morgen staat er alweer een nieuwe winactie bij deze lieftallige zuiderbuur op de planning. Ze is dol op pink – maar dat kon je wel raden – en schrijft veel over beauty. Klik op de link en volg haar zodat je niet de winactie mist! The pink perfectionist

Wees voorbereid!

Wist je dat make-up veel beter blijft zitten en er beter uitziet wanneer je consequent aan gezichtsverzorging doet? Deze week deel ik allerlei tips, tricks en tutorials in mijn The droplets Facebookgroep. Meld je direct aan en mis niks! Klik hier voor toegang en vul de vragen in. Wanneer je binnen een paar dagen niet toegelaten bent even je Messenger checken.