Hallo daar! Wat leuk dat je op mijn blog bent beland. Hier vind je inspiratie en tips over allerlei leuke, handige en lekkere producten en hebbedingetjes, die je zelf thuis kunt maken. Het is echt makkelijker dan je denkt! Ik verbaas mij ook nog regelmatig. Schoonmaakmiddel, natuurlijke shampoo, zachte bodylotion of lekkere lippenbalsem… Allemaal zelf gemaakt en zoveel mogelijk puur natuur, zonder die vervelende toevoegingen waar niemand op zit te wachten.

Mijn passie is ontstaan doordat ik altijd op zoek  was naar manieren om gezonder te eten en te leven, vanwege een aantal gezondheidsissues die ik vanaf mijn jeugd op mijn pad vond. In mijn recente zoektochten naar organische producten om zelf te maken kwam ik nog zoveel andere handige dingen tegen, dat ik die niet voor mezelf wilde houden. Het plan voor Hoemaakjedat.com (.nl) was geboren.

Mijn andere passie is om alle toxische producten in mijn leven te vervangen voor de natuurlijke variant en anderen te begeleiden in hetzelfde proces. Natuurlijk deel ik ook deze reis met jou!

Veel plezier met lezen en maken! Je reactie is van harte welkom!

Liefs Mariska