In dit blog de bekendmaking van de prijswinnaars! Maar ook: hoe mijn zomer eruit ziet en wat dat voor jou betekent.

Mijn zomer

Op de televisie wordt deze tijd vaak de pruimentijd genoemd. Er gebeurt meestal weinig omdat iedereen lekker op vakantie is of van zijn/haar vakantie aan het genieten is in eigen land. Het heeft denk ik ook te maken met de lekkere temperaturen. Want we zitten liever buiten dan binnen. Natuurlijk kun je tegenwoordig overal op internet, maar toch valt op dat het in de zomer periode gewoon wat rustiger is in blogland.

Ik sluit me daarbij aan. In plaats van twee keer per week, plaats ik tot en met 19 augustus maar één blog per week. De tijd die ik nu over heb ga ik besteden aan nieuwe plannen die uitgewerkt moeten worden. Want ik ben heel veel van plan vanaf september, maar ja het moet wel even goed uitgewerkt worden natuurlijk! Ook ben ik nog tussendoor twee weekjes lekker op Tenerife. En ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik werk liever niet op vakantie. Misschien als ik de zon zat ben dat ik wat artikeltjes eruit rammel. Maar in principe is mijn vakantie ook echt bedoeld als vakantie. Wel zal ik lekker broeden op mijn nieuwe plannen, want verandering van omgeving kan vaak helpen bij een nieuw creatief project.

Tipje van de sluier

Vanaf september wil ik leuke events gaan plannen, zodat ik ook veel meer persoonlijk contact met mijn lezer kan krijgen. Denk aan events over groen schoonmaken, zelf huidverzorging en andere producten maken en nog veel meer. Lijkt je dit leuk? Laat dan een reactie achter. Ik hoor graag wat jij wilt leren, dan kan ik daar wellicht ook een event van maken. Dus waar wil jij meer over leren? Alles draait hier om jou!

Prijswinnaars

Eindelijk kom ik dan nu bij de pièce de résistance! De winnaars van de pakketten. Ik weet het, ik had beloofd een video daarvan te maken. Dat heb ik ook gedaan maar ik kan er helaas niets mee 🙁 Nadat ik op de knop ‘draw’ had geklikt kreeg ik heel mooi de naam en foto van de winnaar. Maar dat was niet alles! Ook zag ik het e-mailadres wat ik dus natuurlijk niet op internet kan delen. Er bestaat namelijk zoiets als privacy 😉 Op zoek naar een manier om het e-mailadres dan weg te poetsen, kwam ik erachter dat die mogelijkheid niet in mijn softwarepakket zit. Dus, probleem! Natuurlijk nog gezocht op google maar ik kon zo 1-2-3 geen gratis software vinden waar ik dit wel mee kon. Dus heb ik besloten maar gewoon de winnaars op te schrijven. Vandaar, sorry maar helaas, geen video.

De winnaars

Thijs en Lies heel veel plezier met jullie gewonnen pakket. Een mail is onderweg naar jullie!

Wil jij nu ook wel eens wat winnen, meld je dan aan voor mijn (meestal) wekelijkse update! Het is de bedoeling om mijn test producten die ik maak voor het blog aan mijn trouwste lezers te gaan verloten.